buffy Buffy the Vampire Slayer Castiel Christopher Landon dean winchester Derek Hale Editorials Erlingur Thoroddsen Faith Hannibal Horror Pride Month Latest Pride Month queer baiting Queer coding Queer Horror Stiles Supernatural Teen Wolf Tokenism Waylon Jordan Will Graham

Tokenismi, koodaus, syöminen ja muut muut asiat LGBTQ Horror Fanit ovat ohi, osa 3

Tokenismi, koodaus, syöminen ja muut muut asiat LGBTQ Horror Fanit ovat ohi, osa 3

Hei lukijat ja tervetuloa takaisin tämän toimitussarjan kolmanteen lukuun. Aiemmin olemme kuuluneet tokenismiin ja queer-koodaukseen, joka vie meidät viimeiseen vaiheeseen, jossa on hirvittävää sekoittamista.

Mikä on järkkymättömyys? Olen niin iloinen, että kysyit!

Queer-baiting on jossakin eetterissä tokenismin ja queer-koodauksen välillä. Se tapahtuu, kun kirjoittajat, johtajat jne. Viittaavat siihen, että queer-suhde – joissakin tapauksissa jo vuosia – sisällytetään ilman, että todella seuraa sitä. Vaikka se saattaisi tehdä jotakin villiä kekseliäitä fiktiota, ja en koskaan alennusta fanifiktiota, se ei usein juurikaan edistä tarinaa ja päätyy turhauttaviin yleisöihin.

Se on tullut myös sellaisiin yrityksiin, jotka mainonnassaan ja markkinointi, todellakin kerro meille, että tietty hahmo tulee olemaan hämmästyttävä vain olemaan seuraamasta lainkaan tai antamalla sen herkälle yleisölle murrosta elokuvassa tai sarjassa.

Paras esimerkki kauhun ulkopuolella valtavaa keskustelua viime vuosina syntyi, kun Walt Disney ilmoitti, että elävän toimintonsa kauneus ja pedon luonne LeFou paljastuu olevan homo.

Se oli mielenkiintoinen ilmoitus, jonka konservatiivit saivat välittömästi aikaan. sama varsinainen argumentti lasten suojelemisesta perversisyydeltä, blah, blah, blah. Samaan aikaan queer-yhteisö oli valmis kääntymään drovesiin nähdäkseen sellaisen hahmon, joka oli aikaisemmin ollut voimakkaasti koodattu homoksi ja ilmeinen vetovoima Gastonille lopulta tullut ulos kaapista.

Mitä me saimme kaikista dollareistamme ja tyhjistä Studion lupaukset olivat koodaavampia ja noin 2,5 sekuntia LeFou tanssivat miehen kanssa elokuvan lopussa. Woo, se oli suuri esitys! Ugh…

Lajityypissä näyttävät, että peittoilma on erityisen kukoistanut televisiossa, jossa kirjailijat, tuottajat ja johtajat saattavat viettää useita vuodenaikoja rakennettaessa jännitteitä kahden merkin välityksellä ulkonäön, tilanteiden ja koodattujen päätteiden avulla jotta estetään yleisö, joka on koukussa, aikomuksestaan ​​koskaan seurata sitä läpi.

Mutta onko se tarkoituksellista? Voisiko olla se, että peitto on yksinkertaisesti oire suuremmalle ongelmalle, ts. Puuttuvan esityksen puute, joka johtuu kirjailijan huoneiden monimuotoisuuden puutteesta?

Katsotaanpa joitakin esimerkkejä.

CW: n yliluonnollinen on syytetty vuosisatojen peitossa, sen Dean Winchesterin (Jensen Ackles) ja enkeli Castielin (Misha Collins) kuvauksesta, ja jossakin määrin olisin samaa mieltä siitä, että he ovat pudonneet ansaan, mutta mitä enemmän mielenkiintoinen minulle on se, miten he pääsivät sinne.

Tämä näyttely ei ole koskaan ollut naisella listalla säännöllisesti. Useilla naisilla on ollut toistuvia rooleja pääasiassa yhtenä tai neljänä supernatural naisten stereotyyppinä: äitien stand-in, rakkauden etuja, roistoja tai tykki-rehuja.

Näyttely alkoi alusta asti keskittyä suhteeseen välillä veljekset Sam (Jared Padalecki) ja Dean, että nämä naiset pian putosivat.

 yliluonnollinen queer-baiting

Kun Castiel esiteltiin ensimmäisen kerran, hän oli tarkoitettu kolmen jakson kaarelle siirtyä yhdestä kaudesta toiseen ja laajentaa sarjan mytologiaa mukaan lukien enkelit. Showrunnerit huomasivat kuitenkin välitön kemian Acklesin ja Collinsin välillä ja kun yleisö reagoi myönteisesti, sopimus laajeni ja laajeni sitten uudelleen, kunnes hänet nostettiin sarjaan säännöllisesti.

Naisten poissa ollessa ja vastauksena eräisiin selkeisiin Koodaamalla, että Dean voisi olla biseksuaali ennen Castielin saapumista, queer-yleisö alkoi kiinnittyä siihen, mitä he näkivät menevän kahden merkin välillä. Näyttelijät näkivät tämän, ja oliko tietoisesti tai tahattomasti lisätty pieniä kerroksia kahteen merkkiin.

Miehet seisoivat hieman lähempänä kuin olimme tottuneet näkemään kaksi suoraa miestä. He viipyisivät katsellen toisiaan ja katsovat poispäin kiusalliselta. He tukivat toisiaan emotionaalisesti. Jotkut ovat lukeneet tämän vastaukseksi myrkylliselle maskuliinisuudelle, mutta toiset huomauttavat, että tämä näyttely on täynnä tätä hyvin piirrettävää piirrettä. romanttisessa suhteessa lopulta kirjoittajat alkoivat pelata kahden miehen välistä suhdetta.

Koska näyttely saapuu lopulliseen kauteensa, näyttää epätodennäköiseltä, että koko tämän jännityksen ja kemian seuranta jatkuu. He ovat kuitenkin menneet niin pitkälle tunnustamaan, että ihmiset ajattelevat sitä, ovat virittäneet sen, ovat kirjoittaneet fanifiktiota siitä (katso episodi 200, jos et usko minua), ja olette olleet enemmän kuin iloisia voidessasi hyödyntää se, ja että minusta tuntuu tarkoitukseltaan

Jättämällä CW: n taakse, voimme siirtyä MTV: n Teen Wolfiin. Nyt, ennen kuin sanot mitään, kyllä, sarjassa oli tonnia avoimesti erottuvia merkkejä. Lähes ensimmäisestä jaksosta tiesimme, että Danny Mahealani (Keahu Kahuanui) oli homo ja sarja esitteli kourallisen enemmän koko juoksunsa ajan – lähes kaikki heistä miehiä.

Joten, miksi, kaikkien näiden läsnä ollessa ja enimmäkseen ylpeitä toissijaisia ​​hirveämerkkejä, saivatko sarjan kirjoittajat tarvetta toistaa koodattua suhdetta Stilesin (Dylan O'Brien) ja Derekin (Tyler Hoechlin) välillä?

 queer-baiting Teen wolf

Tuntui siltä, ​​että joka kerta, kun kaksi jakoivat näytön, oli kaksinkertainen tunkeilija, joka putosi molemmista suustaan ​​niin nopeasti, että niitä oli vaikea saada kiinni. Lisäksi esittelijät aktivoivat tätä suhdetta kaikin mahdollisin tavoin, että he saivat jopa lähettää videokuvan, jossa oli kaksi sängyn mukana olevaa toimijaa, kun he olivat valmiita yleisön valintapalkintoon.

Kaikkein pahinta on kuitenkin se, että monet osoittaa, että katsojat ostivat mahdollisuuden ja jälleen kerran puhaltimen fiktio, joka useless loi luojia ja kirjoittajia.

Tässä tapauksessa hämähäkki ei näytä pelkästään tahalliselta, vaan tosiasiassa hieman keskiarvoiselta. Se pelasi jokaisen queer-henkilön halua nähdä itsensä tarinan keskipisteeksi, joka oli yksi tärkeimmistä toimijoista eikä toissijaisesti

Nyt kun tuon tämän aiheen ylös, joku viittaa lähes aina Bryan Fullerin sarjaan Hannibal. Kuitenkin täällä, kun Willin ja Hannibalin välillä tapahtuu valtava määrä homoerootista alatekstiä, en usko, että kukaan olisi koskaan odottanut heidän olevan romanttisesti tai seksuaalisesti mukana

Hannibal on lopulta sensualist, ja Mads Mikkelsen toistaa tätä aistillisuutta hottille. Hänen vastauksensa musiikkiin, tekstuureihin, makuihin ja tuoksuihin lisääntyy, mikä myös lisää hänen reaktioitaan niille, jotka ovat hänen saaliinsa tai niitä, joita hän pitää arvokkaana, vaikka ilmeisesti vähemmän varusteltu, vastustaja.

Hugh Dancy's Will oli hieman molemmat sarjassa, ja vaikka tämä homoerootti alateksti lisäsi varmasti niiden käynnissä olevan kissan ja hiiren pelin jännitystä, se ei ollut koskaan tarkoitettu olemaan mitään muuta kuin useless sitä.

mieshahmot, olisit väärässä. Varsinkin 1970-luvulta lähtien nainen on parittanut naisen pareittain paljon tiiviimmän tekijän vuoksi.

Tällä tarkoitan sitä, että naisten seksuaalisuus ja objektiivisointi miesten väestötieteessä nousee vähintään kymmenen, kun tähän tilanteeseen osallistuu useampi nainen. Sillä välin miehet pelkäävät, että kiinnostus menee täysin päinvastoin, selkeästi ja aina diskonttaamalla queer-yleisöä päätöksenteossa.

Kuitenkin jopa näyttelyissä, kuten Buffy Vampire Slayer, joka kehui yhdellä televisiota ensimmäisistä avoimesti lesboista pariskunnista Buffyn ja vaihtoehtoisen slayer-pahan tytön Faithin välillä oli edelleen selvästi koodattu flirttaus, joka oli lähinnä Faithin POV: sta, joka koodattiin biseksuaaliseksi, joka rajautui hirvittävään syliin

<img class="alignnone wp-image-113345 size-medium" src="https://theportcitypost.com/wp-content/uploads/2019/06/tokenismi-koodaus-syominen-ja-muut-muut-asiat-lgbtq-horror-fanit-ovat-ohi-osa-3.png" alt=" queer-baiting buffy ] Eikö ole hauskaa, kuinka moni näistä hahmojen vuorovaikutuksista perustuu valtataisteluun?

Katsokaa, tosiasia on, kuten olen yrittänyt vaikuttaa sinuun tässä sarjassa, aivan kuten värien ja muiden syrjäytyneiden ryhmien kanssa , style ei ole koskaan omaksunut täyttä yhteisöä. Meitä on koodattu; olemme olleet merkkejä. Olemme olleet syytettyjä, ja silti olemme edelleen täällä.

Katsomme edelleen elokuvia ja tv-sarjaa. Luemme edelleen viihdettä queer-linssin kautta, koska rakastamme tätä tyylilajia, ja olemme oppineet elämään murskoilla kuin haluamiemme aterioiden

Mutta se on 2019, ja on aika pyytää enemmän. On aika, että äänemme kuullaan.

Ymmärrämme varmasti, että emme voi vaatia, että jokaisella kauhuelokuvalla ja televisiosarjalla on läsnä hirveämerkkejä. Tällainen osallisuus johtaa useless erilaisiin ongelmiin, mutta jos jokaisesta kahdeksasta kauhuelokuvasta kuvataan normalisoitua hirveä, meillä olisi hyvä paikka kasvaa.

Ja nyt on sarjaa ja elokuvia, jotka johtavat nyt tavalla. On vain otettava käyttöön Sabrinan Chilling Adventures tai viritettävä elokuvantekijöiden, kuten Erlingur Thoroddsenin, Christopher Landonin, tai minkä tahansa monien elokuvantekijöiden työ, jota olen haastatellut ja esittänyt Horror Satisfaction Month -sarjassa viimeisten kahden vuoden aikana.

Omat suorat lukijat, jotka saattavat olla hämmentyneitä, jos he ovat jopa lukeneet niin pitkälle, pyydän teitä palaamaan tämän sarjan ensimmäiseen artikkeliin ja lukemaan alku uudelleen. Kuvittele, ettei koskaan näe itseäsi näytössä elokuvien tyylissä, joita rakastat.

Kuvittele, että olet jätetty pois tai jatkuvasti koodattu hirviöksi, ja muista tämä: Parempaan tai huonompaan suuntaan elokuvat ja media auttavat muokkaamaan käsitystämme siitä, kuka olemme . Ne ovat linssi, jonka kautta katsomme maailmaa ja itseämme, ja joillekin meistä he eivät ole olleet ystävällisiä

. normalisoituneempi esitys, joka osoittaa myös

Kaikille minun perheelleni sanon, että on toivoa, mutta meidän ei pidä antaa toivoa herättäville valmentajille meitä omahyväisiä. Kun näemme huonon esityksen, meillä on kaikki oikeus soittaa siihen. Kun näemme negatiivisia stereotypioita, meidän on sanottava "ei" äänekkäästi ja selkeästi, ja meidän on pyydettävä liittolaisiaan seisomaan kanssamme ja tekemään sama.

! Toiminto (f, b, e, v, n, t, s) if (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,
asiakirja, 'käsikirjoitus', 'https: //join.fb.internet/en_US/fbevents.js');