Latest Movie Review

Fantastic Fest kääntyy 15 ja ensimmäinen ohjelmointi aalto on ilmoitettu! – Kauhu

ENSIMMÄINEN Aaltoelokuvaelokuva

4X4

Argentiina, Espanja, 2019

Pohjois-Amerikan ensi-ilta, 93 min

Ohjaaja – Mariano Cohn

4 × 4-auto on taistelukenttä roskien välillä. Vaara on loukussa sisäpuolella ja salaperäinen ihminen, joka tekee mitä tahansa pidättääkseen hänet vangittuna.

VERIVA SYDÄNPÄIVÄ: Esittelee AGFA + Arrow Films

USA, 1981

Restauroinnin maailmanesitys, 85 min

Ohjaaja – Ed Metsästys

Klassinen Killer Youngsters -viivalasi, jonka Arrow Movies on hiljattain restauroinut ja jonka on esittänyt AGFA.

PUHDISTUSTUNTI

USA, 2019

Maailman ensi-ilta, 95 min

Ohjaaja – Damien LeVeck

Reverend Max ja hänen paras ystävänsä Drew järjestävät hittisen net-näytöksen, jossa he tekevät melko hyviä eläviä faking exorcismeja sadoille tuhansille faneille iltaan saakka, kunnes todellinen demoni ottaa haltuunsa ja terrorisoi miehistöään.

COME TO DADDY

Uusi Seelanti, Kanada, Irlanti, 2019

Texas Premiere, 94 min

Ohjaaja – Ant Timpson

Kun 30-vuotias Norval vastaanottaa kirjeen vieraantuneelta isältä, joka kehottaa häntä käymään, hänet viedään oudolle löytölle, epätavallisille kohtaamisille … ja paljon väkivaltaa.

COSMIC CANDY

Kreikka, 2019

maailman ensi-ilta, 95 min

Ohjaaja – Rinio Dragasaki

Anna, eksentrinen supermarketikassari, jolla on pakkomielteinen maku kosmiselle karkille kutsutulle trippie-kohtelulle, käy läpi omituisen muutoksen, kun heidät hoidetaan. kymmenvuotiaalle naapuritytölle.

DICK LONG -KUOLI

USA, 2019

Austin Premiere, 107 min

Ohjaaja – Daniel Scheinert

Dick on kuollut, mutta kukaan ei tiedä miten , ja Zeke ja Earl ovat riittävän epätoivoisia menemään mihin tahansa pituuteen estääkseen ketään selvittämästä syytä … mutta pieni Alabaman kaupunki ei ole sellainen paikka, johon salaisuudet voivat pysyä haudattuna pitkään. Pian kaikki helvetit irtoavat, sekoittaen kaksi miestä ajatteluun, jota he eivät koskaan olleet edes ajatelleet.

DEERSKIN

Ranska, 2019

Pohjois-Amerikan ensi-ilta, 77 min

Ohjaaja – Quentin Dupieux

Kun Georges ostaa itselleen hirvennahkatakin, hän löytää elämänsä törmäyskurssilla hulluuden, rikollisuuden ja halun kanssa olla ainoa mies, jolla on yllään alusvaatteet.

DIE KINDER DER TOTEN

Itävalta, 2019

Pohjois-Amerikka Ensi-ilta, 90 min

Ohjaajat – Kelly Copper & Pavol Liška

Tässä eeppisen Elfriede Jelinek -romaanin kokeellisessa muokkauksessa joukko itävaltalaisia ​​turisteja kuolee liikenneonnettomuudessa ennen kuin se elvyttää zombeiksi ja terrorisoida paikallista pubia. 19659002] KOIRAT EI KÄYTÄ NELIKOHTAA

Suomi, Latvia, 2019

Yhdysvaltain ensi-ilta, 105 min

Ohjaaja – Jukka-Pekka Valkeapää

Sydämenurtaja sydänkirurgi esitellään pimeään ja äärimmäiseen kun hänen tyttärensä saa kielensä lävistetään, lähettämällä häntä tuskan, unelmien, elämän, rakkauden, kuoleman ja herätyksen tiellä.

ENSIMMÄINEN RAKKAUS

Japani, 2019

Yhdysvaltain ensi-ilta, 108 min

Ohjaaja – Takashi Miike

Kun pyrkii nyrkkeilijälle Leo huomaa, että hänellä ei ehkä tarvitse olla kauan elää, hän lähtee auttamaan huumeiden väärinkäyttäjää Monicaa, joka on alaspäin gangsterien, salamurhojen, korruptoituneiden poliisien ja muun kanssa yhden pitkän yön aikana.

MURJATTU [19659003] USA, 2019

maailman ensi-ilta, 100 min

Ohjaaja – Brad Anderson

Onneton onnettomuus kuorma-autopysäkillä tarkoittaa, että Rayn on kiirehdyttävä tyttärensä lähimpään sairaalaan murtuneen käsivarrensa takia, mutta kun hänen perheensä katoaa , hän joutuu pian kiihkeään taisteluun saadakseen selville mitä tapahtui.

KULTAINEN KILPAUS

Saksa, 2019

Pohjois-Amerikan ensi-ilta, 110 min

Ohjaaja – Fatih Akin

perustuu todellisiin tapahtumiin, jotka joka ilmeni 1970-luvun hameissa slummeissa Hampurissa, yksinäinen murhaaja Fritz Honka jatkaa paikallista nking spotti, kultainen hanska etsimään seuraavaa uhriaan.

ONNEA KASVA

Kanada, 2018

Texasin ensi-ilta, 97 min

Ohjaaja – Alexandre Franchi

Läsnäolo – Ohjaaja Alexandre Franchi ja Näyttelijä ER Ruiz

Houkutteleva teini-ikäinen tunkeutuu tukiryhmään niille, joilla on kasvoeroja toiveissaan oppia muodostamaan yhteys syöpää kärsivään äitinsä kohtaan Alexandre Franchin (KYTKIMENET) syvästi henkilökohtainen, usein hilpeä ja voimakkaasti osallistava apulaisominaisuus.

Kuun varjossa

USA, Kanada, 2019

Maailmanesittely, 115 min

Ohjaaja – Jim Mickle

Vuonna 1988 Philadelphian poliisi metsästi koiraan sarjamurhaajaa, jonka rikokset näennäisesti seuraa mallia, mutta hän ei ole ajatellut, kuinka pitkälle metsästyksensä vaikutukset voivat mennä.

TALL RASASSA

Kanada, 2019

maailman ensi-ilta, 90 min

Ohjaaja – Vincenzo Natali [19659003] Sopeutunut aikakaudesta Stephen Kingin ja Joe Hillin lyhyt romaani seuraa sisaruksia Calia ja Beckyä, jotka joutuvat loukkuun laajan korkean ruohon kentälle, kun uskaltavat vastata nuoren pojan itkuihin.

JOJO RABBIT

USA, 2019

Yhdysvaltain ensi-ilta, 108 min

Ohjaaja – Taika Waititi

Läsnäolossa – Ohjaaja Taika Waititi

Kirjoittajaohjaaja Taika Waititi (THOR: RAGNAROK, metsästys WILDERPEOPLE), tuo hänen allekirjoitus tyyli huumori ja paatos uusimmalle elokuvalle JOJO RABBIT, toisen maailmansodan satiiri, joka seuraa yksinäistä saksalaista poikaa (roomalainen Griffin Davis kuin JoJo), jonka maailmankatsomus kääntyy ylösalaisin, kun hän havaitsee yksinhuoltajaäitinsä (Scarlett Johansson) piilottavan nuoren Juutalainen tyttö (Thomasin McKenzie) ullakollaan. Useless idioottisen kuvitteellisen ystävänsä, Adolf Hitlerin (Taika Waititi) avustamana, Jojon on kohdattava sokean nationalismin kanssa.

Veitset ja nahka

Yhdysvallat, 2019

Texasin ensi-ilta, 109 min

Ohjaaja – Jennifer Reeder [19659003] Suositun teini-ikäisen Carolyn Harperin katoamisella on syvä pulssivaikutus hänen pienessä keskilämpökaupungissaan Jennifer Reederin hypnoottisessa musiikissa.

KOKO-DI KOKO-DA

Ruotsi, Tanska, 2019

Texas Premiere, 86 min

Ohjaaja – Johannes Nyholm

Kun eronnut pariskunta lähtee leirimatkalle yrittääkseen parantaa avioliittoaan tragedian jälkeen, heidät koettelee omituinen väärinkäytösjoukko.

VIIMEISEMMÄT NÄKYMÄT NÄMÄ [19659003] Saksa, 2019

Texasin ensi-ilta, 79 min

Ohjaaja – Sara Summa

Yksi kesäilta Italian maaseudulla Durati-perhe murhattiin kotiröövityksen aikana. VIIMEISEMMÄT NELJÄNNEKSET kuvaavat aikakautta heidän edellisenä ja viimeisenä päivänä elämästään.

LIMBO: Esittelee AGFA + Bleeding Cranium!

USA, 1999

Texasin ensi-ilta, 55 minuuttia

Ohjaaja – Tina Krause

Tina Krausen näkymätön ja epätodellinen kauhuelokuva, joka on tallennettu vasta AGFA: lle + Bleeding Cranium!

MCPHERSON-TAPE: Esittelee AGFA + Bleeding Cranium!

USA, 1989

World Restauroinnin ensi-ilta, 63 min

Ohjaaja – Dean Alito

Maailman ensimmäinen löydetty materiaali kauhuelokuva, AGFA: n äskettäin säilyttämä + Bleeding Cranium!

MUISTI: ALIENIN ALKUPERÄT

USA, 2019

Texasin ensi-ilta, 93 min

Ohjaaja – Alexandre O. Philippe

Seuraten hänen PSYCHO-suihkutapahtumansa rakennusta 78/52, dokumenttimies Alexandre O. Philippe on palannut analysoimalla ALIENia, sen alkuperää ja vaikutuksia. Ridley Scottin klassinen sci-fi-shokki.

NAFIN KOHTEESSA: EL VA MPIRO CANADIENSE

Kanada, 2019

maailman ensi-ilta, 88 min

Ohjaaja – Michael Paszt

Osallistujat – Ohjaaja Michael Paszt

Intiimi ja sydämellinen katsaus ammattipaini Vampiron menneisyyteen ja hänen uuteen elämäänsä navigoi Meksikon lucha libre -yhdistyksen johdossa samalla kun kasvattaa teini-ikäistä tytärtään Kanadassa.

YÖ ON TULOSSA

Belgia, 2019

maailman ensi-ilta, 56 min

Ohjaaja – Peter Van Goethem

. Osallistuminen – Ohjaaja Peter Van Goethem

Dystopian yhteiskunnassa uhkaa väestö, joka viruksen syö läpi aivojensa ja poistaa muistot. Kehitettyään muistojen säilyttämistä ja luokittelua koskevan valtion, valtio vaatii kansalaisia ​​noudattamaan vaatimuksia.

TORJANVAIHTEEN RATKAISU: Esittelee AGFA + Severin Films

Kanada, 1985,

World Premiere 2K Restaurointi, 93 min

. Ohjaaja – Michael Rubbo

Kanadalaisten lasten omituisuus vie nuorekkaan fantasian outoihin uusiin paikkoihin aivan uudessa 2K-palautuksessa.

POOLI

Thaimaa, 2018

Texasin ensi-ilta, 90 min

Ohjaaja – Ping Lumprapleng

Kun koiran kouluttaja ja hänen lemmikkinsä ovat lopettaneet kaupallisen keikkansa, on aika suunnata kotiin ja nauttia laiskasta iltapäivästä kelluessa uima-altaalla… kunnes hän herää uima-altaan tyhjentämiseen eikä ole ulospääsyä.

EVIL: Esittelijä AGFA

USA, 2002

Restauroinnin maailmanesittely, 137 min

Ohjaaja – Damon Packard

Uusi pohja nolla gonzo kauhu-surrealismille 21. vuosisadalla, AGFA: n hiljattain säilyttämä. 19659002] KAKSI, PAPERI JA sakset

Argentiina, 2019

Pohjois-Amerikan ensi-ilta, 83 min

Ohjaajat – Macarena García Lenzi & Martín Blousson

Kun Magdalena palaa Argentiinaan kohtaamaan puolisonsa ja siskonsa perinnöstä, vaihe on asetettu perheenyhdistämiselle sekä verisellä että loistavalla.

SHE MOB: Esittelee AGFA + One thing Weird

USA, 1968

World Premiere 2K Restoration, 82 min

Ohjaaja – Harry Wuest

jengi lesbovankilan pakolaisten joukot sieppaavat gigolon tämän sukupuoliklassikan 2K: n säilyttämisessä.

JOSKIN MUUT

USA, 2019

Texasin ensi-ilta, 83 min

Ohjaajat – Jeremy Gardner ja Christian Stella

Attendance – Ohjaajat Jeremy Gardner ja Christian Stella

Kun Hankin pitkäaikainen tyttöystävä Abby jättää hänet, hän kääntyy juomisen ja masennuksen kiertoon. Mutta se hirviö, joka ilmestyy joka ilta, todella ajaa hänet hulluksi.

VALKOISMEREN POJA

Unkari, 1981

Yhdysvaltain ensi-ilta 4K: n restaurointi, 81 min

Ohjaaja – Marcell Jankovics

A psykedeelinen animoitu kultusklassikko on palannut suurelle näytölle tässä upouudessa restauroinnissa. Kolme veljeä yhdistävät voimansa palauttaakseen valtakunnan järjestyksen ja kohtaavat outoja ja mielenkiintoisia haasteita matkan varrella.

SWALLOW

USA, 2019

Texas Premiere, 94 min

Ohjaajat – Carlo Mirabella-Davis [19659003] Kauniilla vastasuoritetulla Hunterilla on täydellinen koti, täydellinen elämä ja täydellinen aviomies. Kun paine ylläpitää tätä täydellisyyttä lisääntyy raskauden ilmoittamisen jälkeen, hänellä kehittyy epätavallinen himo: satunnaisten kotitalouksien nieleminen.

TAMMY JA T-REX: Esittänyt AGFA + Vinegar Syndrome

USA, 1994 [19659003] Restauroinnin maailman ensi-ilta, 91 min

Ohjaajat – Stewart Raffill

Täysin kunnostettu ja valmis repimään pään pois. Kirjaimellisesti.

Aalto

Yhdysvallat, 2019

Maailman ensi-ilta, 87 min

Ohjaaja – Gille Klabin

Frank (Justin Lengthy), kyllästynyt yritysjuristi, päättää ravistaa sitä villi ilta ulkona. Prosessissa hän ottaa salaperäisen huumeen, joka käynnistää hänet ajattelevan ajankäytön seikkailuun.

WHISTLERS

Romania, 2019

Yhdysvaltain ensi-ilta, 97 min

Ohjaaja – Corneliu Porumboiu

. Corneliu Porumboiu sekoittaa Romanian uuden aallon Hollywood noir -seurantaan seuratenan korruptoitunutta etsijää, joka auttaa varakas rikollista paeta vankilasta oppimalla muinaisen, salan kielen, joka on silbovihelmää.

MIKSI ÄLÄ JOS KUOLTA!

Venäjä , 2019

Texasin ensi-ilta, 100 min

Ohjaaja – Kirill Sokolov

Läsnäolossa – Ohjaaja Kirill Sokolov

Suostuttuaan tappamaan tyttöystävänsä isän, Matvei saa matkan päähänsä saapuessaan vanhempiensa luokse. "Asunto oppiakseen hänen isänsä poliisin."

KIRJOITTAA SINUN

Yhdysvallat, 2019

Maailman ensi-ilta, 78 min

Ohjaaja – Michael Seashore Nichols

Osallistuminen – Ohjaaja Michael Seashore Nichols

Pennywise ei ole totta. Mutta ryppyjä on. Tämä dokumentti tutkii tarinaa surullisen freaky-pelleista, joka on peräisin Napolista, Floridasta, joka saa vanhemmat palkkaamaan elävän olennon tuhmaisten lastensa terrorisoimiseksi.

EI TEE NOMI

USA, 2019

Texasin ensi-ilta, 94 min

Ohjaaja – Jeffrey McHale

Osallistuvuus – Ohjaaja Jeffrey McHale

Käyttämällä taitavasti muokattuja leikkeitä Paul Verhoevenin tyylilajiin kuuluvasta filmografiasta, Jeffrey McHalen videoteesissä tutkitaan päättäväisesti tittelemätöntä ja ilahduttavasti selittämätöntä, SHOWGIR: ää

ATTEND:

FAN Badges, 2ND HALF -merkit ja MIDNIGHT-merkit Fantastic Fest 2019 -tuotteille ovat saatavana täältä.

Fantastic Fest on Yhdysvaltojen suurin elokuvafestivaali, joka on erikoistunut kauhuun. , fantasia, sci-fi, toiminta ja vain fantastisia elokuvia ympäri maailmaa. Vuotta aiemmin festivaalilla on ollut esiintymisiä BONE TOMAHAWK, JOHN WICK, FRANKENWEENIE, MACHETE KILLS, PUNAISEN PÄIVÄN, JOKA VEREN, APOCALYPTO, ZOMBIELAND, PUNAINEN, Cut up, HALLOWEEN, HAMPAAIKA EL ROYALEISSA, MID 90s ja SUSPIRIA, kun taas vierasjoukkoon on kuulunut muun muassa Tim Burton, Nicolas Winding-Refn, Lilly ja Lana Wachowski, Robert Rodriguez, Rian Johnson, Invoice Murray, Keanu Reeves, Martin Landau, Winona Ryder, Edward Norton, Ryan Reynolds , Patrick Wilson, Matthew Fox, Karl City, Josh Hartnett, The RZA, Dolph Lundgren, Paul Rudd, Invoice Pullman, Paul Thomas Anderson, Kevin Smith, Jon Favreau, George Romero, Darren Aronofsky, Mike-tuomari, Karyn Kusama, M. Night time Shyamalan, James McAvoy, Vince Vaughn, Jamie Lee Curtis, Jonah Hill, Barbara Crampton ja Jessica Harper. Fantastic Fest sisältää myös uusien, nousevien ja tulevien genre-elokuvien maailman-, kansalliset ja alueelliset ensi-illat. Fantastic Fest on monien nimikkeiden hankkinut, mukaan lukien BULLHEAD, KILL LIST, MONSTERS, KLOWN, FP, PENUMBRA. TÄTÄ TULEE DEVIL, EI PALAUTTA PAPILISIA, VANHINTAAALEITA, TORJUNTA TYTÖJÄ, KUSTANNAN SARJAN, TÄYDELLISYYTEEN, ja TIGERIT EI MYÖTÄJÄT. Fantastic Fest järjestetään vuosittain Alamo Drafthouse -elokuvateatterissa Austinissa, Texasissa. Entertainment Weekly, Wired and TIME on nimittänyt Alamo Drafthouse -kadun maan parhaaksi teatteriksi. Vaihtelu sisälsi Fantastic Festin "10 elokuvafestivaalia, joita rakastamme" -luetteloon, ja nimettiin myös yhdeksi Moviemaker Journal -sarjan "25 tyylikkäimmästä elokuvafestivaalista".

Alamo Drafthouse Cinema perustettiin vuonna 1997 yhden näytön äidinä ja popina. repertory Theatre Austin, TX. Kaksikymmentäkaksi vuotta myöhemmin, 40 paikkakunnalla ja laskemalla, Alamo Drafthouse on nimeltään Entertainment Weeklyn ”Amerikan parhaaksi teatteriksi” ja Wired ”maailman parhaaksi teatteriksi”. Alamo Drafthouse on luonut maineen elokuvan ystävien keidas paitsi yhdistämällä ruokailu- ja juomapalvelun elokuvateatterikokemuksen kanssa, mutta myös ottamalla käyttöön ainutlaatuisen ohjelmoinnin ja korkean profiilin, tähtiä tukevat erikoistapahtumat. Alamo Drafthouse perusti Fantastic Fest -teoksen, joka on maailmankuulu elokuvafestivaali, jonka nimitys on Selection “The Geek Telluride”. Fantastic Fest esittelee kahdeksan päivän genre-elokuvaa riippumattomilta, kansainvälisiltä elokuvantekijöiltä ja suurilta Hollywood-studioilta. Alamo Drafthouse'n kerättävä taidegalleria Mondo tarjoaa henkeäsalpaavia, alkuperäisiä tuotteita, joissa on maailmankuulujen taiteilijoiden kuvioita ja jotka perustuvat lisensseihin suosituille TV- ja elokuvaomaisuuksille, kuten Tähtien sota, Star Trek ja Universal Monsters. Alamo Drafthouse jatkaa tuotemerkkinsä laajentamista uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla, mukaan lukien elokuvien ystäville suunnatun viihdesisältöalustan Start.Films.Demise. Sekä American Style Film Archive, voittoa tavoittelematon elokuva-arkisto, joka on tarkoitettu säilyttämiseen, palauttamiseen ja jakamiseen kalvo.